PME Records nimittää Teemu Laitisen uudeksi toimitusjohtajakseen

PME Records nimittää Teemu Laitisen uudeksi toimitusjohtajakseen

PME Recordsin hallitus on nimennyt diplomi-insinööri Teemu Laitisen toimitusjohtajakseen, astuen voimaan välittömästi.

Teemu on valmistunut Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitokselta vuonna 2012, minkä jälkeen hän on luonut uransa kansainvälisesti johtavassa liikkeenjohdon konsultointiyrityksessä. Hän siirtyy PME:hen projektinjohtajan paikalta. Opiskeluiden ja töiden yhteydessä Teemu on myös asunut vuoden sekä Australiassa että Yhdysvalloissa.

Teemu tuo PME:hen vahvaa strategiaosaamista, johtamiskykyjä ja analytiikkaa liikkeenjohdon päätöksentekoon. Hän kommentoi nimitystään seuraavasti: "Olen valtavan innoissani uudesta nimityksestä. PME:llä on loistava tiimi, fantastisia artisteja ja paljon kasvupotentiaalia. Yrityksen historiallinen kehitys on vakuuttavaa, ja tästä eteenpäin viemme yritystä seuraavaan kasvun ja kannattavuuden vaiheeseen. Minulla on vahva luottamus siihen, mitä olemme suunnitelleet ja mihin olemme yritystä viemässä. Toimialamme huomioiden, voinee varauksetta sanoa, että kuulette PME:stä jatkossakin - odotan sitä innolla."

Lisätietoja:

Antti Kosonen, puh. +358-45 630 7676

Teemu Laitinen, puh. +358-50 53 22 664

 

PME Records appoints Teemu Laitinen as the new CEO

PME Records' board has appointed Teemu Laitinen, M.Sc., as the new CEO effective immediately.

Teemu studied Industrial Engineering and Management at Aalto University and graduated with honors in 2012. Since then, he has built his career in a leading global management consulting company, from which he is stepping into PME from a project leader position. During his studies and work, Teemu has also lived a year both in Australia and in the United States.

Teemu brings strong strategic, managerial and analytical capabilities to support the decision making at PME. He commented the appointment as follows: "I am more than thrilled about the appointment. PME has a great team, fantastic artists and a lot of growth potential. The historical development of the company is impressive. Going forward, we will take the company to the next level of growth and profitability. I am convinced about our plans and the direction we are taking as a company. Given our industry, I think it's safe to say that you will continue to hear about PME - I am definitely looking forward to it."

Additional information:

Antti Kosonen, tel. +358-45 630 7676

Teemu Laitinen, tel. +358-50-53 22 664

JVG:n tähdittämä nettisarja alkaa lauantaina

JVG:n tähdittämä nettisarja alkaa lauantaina

Suomen suosituimman yhtyeen JVG:n tähdittämän nettisarjan JVG Scoren ensimmäinen osa julkaistaan lauantaina 29.4.2017. Jare ja Ville vierailevat sarjassa eri urheilutapahtumissa ympäri maailmaa yhdessä erikoisvieraiden kanssa. Sarjaa luotsaa Jussi Heikelä, ja ensimmäisessä jaksossa vierailijana nähdään Heikki Paasonen.

Jare Brand ja Ville Galle ovat tunnettuja sporttifanaatikkoja, joten on luonnollista, että Scoressa käydään eri lajien matseissa ja kisaillaan porukan kesken. Ensimmäisen jakson tapahtumat sijoittuvat Manchesteriin, jossa nelikko käy muun muassa futispelissä.

"Ollaan Jaren kaa sportattu ja seurattu sporttia skidistä lähtien. On ollu tosi siistiä päästä Scoren myötä ekaa kertaa muun muassa Valioliiga-matsiin Paasos-Heikin kanssa", Ville fiilistelee.

"Se on just näin. Livesporttikokemuksia on tullut Scoren myötä paljon lisää ja luvassa on vielä paljon uusia, todella uniikkeja juttuja. Mut niistä lisää sit myöhemmin", Jare jatkaa.

Scoren ensimmäinen jakso nähtävissä Youtubessa lauantaina 29. huhtikuuta.

Töölön Ketterä osoittaa monimuotoisuutensa uudella singlellään – Kuplii (feat. VG+) nyt ulkona

Töölön Ketterä osoittaa monimuotoisuutensa uudella singlellään – Kuplii (feat. VG+) nyt ulkona

Vain alle kuukausi edellisestä julkaisustaan Töölön Ketterä julkaisi uuden singlensä ”Kuplii” tänään 27.4. Grime-soundistaan tunnettu yhtye yllättää julkaisemalla Karibia-vaikutteisen tanssibiisin, joka on tehty yhdessä Bandida-hitistä tutuksi tulleen VG+:n kanssa.

”Oltiin Helsingin Siltasessa kuuntelemassa VG+:n DJ-settiä, jengi bailasi huolella ja dancehall-musiikki paukkui. Tuli idea et ton äijän kanssa on pakko tehdä biisi, koska se hallitsee ton soundin ja osaa varmasti muovata sen yhteen meidän juttujen kanssa. ”Bubblin” on slangia ja tarkoittaa relaamista, hyviä aikoja ystävien kanssa ja lähes mitä vain positiivista. Siksi sana ”kuplii” oli lähtökohtana koko biisille” –Töölön Ketterä kertoo biisistä.

Kuuntele Kuplii täällä.

Muun muassa Emma-, Femma- sekä Radiogaalassakin ehdokkuuksilla huomioidun Töölön Ketterän pitää kiireisenä musiikinteon ohella lukuisat omat keikat sekä tulevan kesän suurimmat festivaalit. Nuoresta iästään huolimatta yhtye on toistaiseksi kiinnitetty jo mm. Flow Festivaliin, Blockfesteille, Ruisrockiin, Ilosaarirockiin sekä Provinssiin.

Töölön Ketterän tulevat keikat ennen kesän festareita:

21.4.              Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Olympia, Tampere

22.4.              Töölön Ketterä + Burning Hearts, Jyrock, Jyväskylä

27.4.              Töölön Ketterä, TBA, Helsinki

20.5.              Töölön Ketterä, Look & Sound (Ääniwalli), Helsinki

26.5.              Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Korvaboosti (Henry’s Pub), Kuopio

Töölön Ketterän keikkakyselyt osoitteesta esa@altagency.fi

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt            Noora Kärki

                                                                 044 981 1633

                                                                 noora@pmerecords.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

    Tipan & Bizin yhteisprojektin Trappist-1 ensimmäinen sinkku SÄ nyt ulkona.  TRAPPIST-1  on PME Recordsin uuden kiinnityksen Bizin  ja Tippa-T :n uusi yhteisprojekti. Kaksikko edustaa projektillaan uudenlaista suomenkielistä urbaanin musiikin soundimaailmaa. Tippa ja Bizi ovat työstäneet yhteistä albumiaan viimeisen puolen vuoden ajan yhdessä tuottaja Kasimir Haarnin kanssa. Trappist -1:sen ensimmäinen single  Sä  julkaistiin tiistaina 25.4. Singlen b-puolelta löytyy kappale  Zoneis . Tippa-T on julkaissut uransa aikana useita kulta-ja platinasinglejä, joista tunnetuimmat ovat  Mehu ,  Isol Kirkol  sekä  Ei Tippa Tapa . 23-vuotias Bizi solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa viime vuonna.  ”Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku  Sä  lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit” , kertoo Tippa. Kuuntele Sä-kappale  täältä !  Bizi Instagram  Tippa-T Instagram

Tipan & Bizin yhteisprojektin Trappist-1 ensimmäinen sinkku SÄ nyt ulkona.

TRAPPIST-1 on PME Recordsin uuden kiinnityksen Bizin ja Tippa-T:n uusi yhteisprojekti. Kaksikko edustaa projektillaan uudenlaista suomenkielistä urbaanin musiikin soundimaailmaa.

Tippa ja Bizi ovat työstäneet yhteistä albumiaan viimeisen puolen vuoden ajan yhdessä tuottaja Kasimir Haarnin kanssa. Trappist -1:sen ensimmäinen single  julkaistiin tiistaina 25.4. Singlen b-puolelta löytyy kappale Zoneis.

Tippa-T on julkaissut uransa aikana useita kulta-ja platinasinglejä, joista tunnetuimmat ovat MehuIsol Kirkol sekä Ei Tippa Tapa. 23-vuotias Bizi solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa viime vuonna.

”Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku Sä lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit”, kertoo Tippa.

Kuuntele Sä-kappale täältä!

Bizi Instagram
Tippa-T Instagram

Töölön Ketterältä uusi sinkku yhdessä rap-artisti Kuben kanssa – Huolel ulos 5.4.

Töölön Ketterältä uusi sinkku yhdessä rap-artisti Kuben kanssa – Huolel ulos 5.4.

Huikean debyyttivuoden 2016 jälkeen Töölön Ketterä julkaisi ensimmäisen kuluvan vuoden singlensä Huolel keskiviikkona 5.4. Biisillä kuullaan feattaamassa pitkän linjan rap-artisti Kube, joka on tuttu lukuisista feateistaan suosituimpien suomalaisten rap-artistien kappaleilla. Huolel on taattua Töölön Ketterää grime-soundinsa sekä tiukkojen rap-lainiensa myötä.

”Kube oli messissä jo ensimmäisen EP:n julkaisukeikalla, joten päätyminen feattiin oli vain ajan kysymys. Biisi palaa Valitsemaanne numeroon –singlen jälkeen takaisin tummempiin soundeihin ja on hyvä esimerkki siitä, mitä keväältä ja kesältä 2017 on Töölön Ketterän kannalta odotettavissa”, kommentoi Töölön Ketterä.

Kuuntele Huolel Spotifyssa täällä.

Muun muassa Emma-, Femma- sekä Radiogaalassakin ehdokkuuksilla huomioitu duo on työstänyt ahkerasti uusia julkaisujaan, joita ilmestyy tiheään tahtiin kevään ja kesän mittaan. Uuden musiikin ohella Töölön Ketterän pitää kiireisenä niin keikat tulevan kesän suurimmilla festareilla, kuin myös oma kiertueensa, joka ylettyy Lapista Tallinnaan.

Töölön Ketterä keikkailee huhti-toukokuussa seuraavasti:

1.4.               Töölön Ketterä, Tallinn Music Week, Tallinna (EE)

5.4.               Töölön Ketterä, TBA, TBA

14.4.             Töölön Ketterä, Bar Kino, Pori

15.4.             Töölön Ketterä, Rikala, Salo

21.4.             Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Olympia, Tampere

22.4.             Töölön Ketterä + Burning Hearts, Jyrock, Jyväskylä

27.4.             Töölön Ketterä, TBA, Helsinki

20.5.             Töölön Ketterä, Look & Sound (Ääniwalli), Helsinki

26.5.             Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Korvaboosti (Henry’s Pub), Kuopio

Töölön Ketterän keikkakyselyt osoitteesta esa@altagency.fi

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt       Noora Kärki

                                                           044 981 1633

                                                           noora@pmerecords.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

 

Yli viisi viikkoa julkaisunsa jälkeen Reino Nordinin single Antaudun kipuaa Suomen Spotifyn streamatuimmaksi kappaleeksi

Yli viisi viikkoa julkaisunsa jälkeen Reino Nordinin single Antaudun kipuaa Suomen Spotifyn streamatuimmaksi kappaleeksi

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun on kivunnut hitaasti, mutta varmasti Suomen Spotifyn tämän hetken streamatuimmaksi kappaleeksi. Hyvin pian julkaisunsa jälkeen kappale on löytynyt jo pitkään Suomen Spotifyn top viiden joukosta ja tänään se saavutti merkittävän paalun ykkössijallaan. Spotifyn lisäksi kappale on myös nostettu lukuisille radioiden soittolistoille.

Kuuntele Antaudun Spotifyssa täällä.

Singlen kanssa samaan aikaan julkaistulla Antaudun-albumilla on ollut niin ikään huikea vastaanotto. Albumi streamasi jo ennakkoon kultaa ja löysi tiensä suoraan julkaisustaan Virallisen albumilistan ykköseksi. Albumin kokonaisstreamit ovat tällä hetkellä noin 18 miljoonaa, minkä myötä se lähentelee platinarajaa.

Vuosi 2016 oli Reinon uralla merkittävä: lukuisat kulta- ja platinasinkut sekä vuoden sisällä tehdyt lähes 100 keikkaa pitivät artistin kiireisenä. Kuluvana vuonna tahti pysyy vähintäänkin samanlaisena. Musiikinteon lisäksi Reino keikkailee ahkeraan ja tulevana kesänä artisti tullaan näkemään monilla Suomen suurimmilla festivaalilavoilla.

Toistaiseksi julkistetut keikat:

15.4              Lahti, Amarillo
3.6.               Helsinki, Kulttuuritalo
9.6.               Helsinki, Finnish Sauna Festival
10.6.             Kouvola, Purpflash Beachfestival
17.6.             Turku, Finnish Sauna Festival
30.6.             Oulu, Bättre Folk
8.7.               Turku, RuisRock
29.7.             Oulu, Q-Stock
29.7.             Seinäjoki, Solar Sound Festival
11.8.             Jyväskylä, Finnish Sauna Festival
12.8.             Turku, Aura Fest

Keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:         Noora Kärki / noora@pmerecords.fi

ALMA julkaisi odotetun uuden singlen Chasing Highs

ALMA julkaisi odotetun uuden singlen Chasing Highs

ALMA julkaisi tänään 23.3. uuden odotetun singlen Chasing Highs. Kappaleen on tuottanut saksalainen kokoonpano Hitimpulse, joka vastasi myös ALMAn debyyttisingle Karman tuotannosta.

Kuuntele Chasing Highs täällä.

ALMAn edellinen single Dye My Hair oli menestys ympäri maailmaa niin radioissa kuin Spotifyssakin. Dye My Hair nousi parhaimmillaan Saksan neljänneksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi ja Tanskassa kahdeksanneksi. Englannissa BBC Radio 1 nosti kappaleen B-listalle, mikä on erittäin harvinaista suomalaiselle artistille. Kappale on kerännyt tänä päivänä jo 30 miljoonaa striimiä Spotifyssa.

ALMA on esiintynyt tiheään tahtiin ympäri Eurooppaa viime kuukausina. Viimeisimpänä ALMA hurmasi yleisön By:Larm-festivaaleilla maaliskuussa Norjassa, jossa hän veti salit täyteen kahtena peräkkäisenä iltana. Lisäksi ALMA on esiintynyt loppuunmyydyille keikoille muun muassa Englannissa ja Ranskassa.

Spotify: https://open.spotify.com/ALMA
Facebook: https://www.facebook.com/CYBERALMA
Instagram: https://www.instagram.com/cyberalma

Reino Nordinin Antaudun-albumilla huikea vastaanotto – levy suoraan Virallisen Albumilistan ykköseksi

Reino Nordinin Antaudun-albumilla huikea vastaanotto – levy suoraan Virallisen Albumilistan ykköseksi

Uutta musiikillista nahkaa vuoden ajan luoneen muusikon Reino Nordinin ensimmäinen albumi levy-yhtiö PME Recordsin tallista singahti suoraan Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle. Viikoittain julkaistava Suomen Virallinen Lista mittaa Suomen sisäistä äänitemyyntiä. Lista koostetaan sadoista äänitteiden vähittäismyyntipisteistä kerättävien tietojen perusteella.

Antaudun-albumilla oli jo ennen julkaisuaan huikeat 15 miljoonaa striimiä, minkä ansiosta se rikkoi kultarajan ennakkoon. Albumilta on julkaistu vuoden sisään useampi hittisingle, joista esimerkiksi yksi viime vuoden suurimmista hiteistä Kato mua silmiin on striimannut tänä päivänä Spotifyssa jo reilu 6 miljoonaa kertaa.

Albumin yhteydessä julkaistu nimikkosinkku Antaudun on niin ikään myös lähtenyt lennokkaaseen menestykseen heti julkaisustaan lähtien. Sinkkujulkaisu rikkoi Reinon henkilökohtaisia ennätyksiä nousten parhaimmillaan Suomen Spotifyn kuunnelluimpien biisien sijalle 6. Antaudun ottaa tällä hetkellä Spotifyssa lähes 70 tuhatta päiväkuuntelua. Biisi menestyy myös hyvin radioissa, mm. Suomipop ja YleX ovat nostaneet kappaleen soittolistoilleen.

Albumin julkaisua juhlittiin viime perjantaina loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla, mikä starttasi Antaudun-levyn julkkarirundin.

Reino Nordinin toistaiseksi julkaistut tulevat keikat:

11.3.             Kehräämö, Pori

15.3.             Escape, Jyväskylä

22.3.             Lahden Tivoli, Lahti

31.3.             M/S Finlandia, Helsinki

1.4.               Giggling Marlin, Lappeenranta

10.6.             Purpflash Beachfestival, Kouvola

29.7.             Solar Sound, Seinäjoki

12.8.             Aura Fest, Turku

Keikkatiedustelut osoitteesta: jukka.varmo@livenation.fi

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt: noora@pmerecords.fi
 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin

 

 

 

PME Records etsii graafista suunnittelijaa työharjoitteluun

PME Records hakee graafista suunnittelijaa työharjoitteluun. Työharjoittelijalta vaaditaan taittamisen taito sekä yleisimpien graafisessa suunnittelussa käytettävien ohjelmien hallinta. Työnkuvaan kuuluu graafinen suunnittelu sekä taittaminen A&D:n ohjeistuksella. Koulutus/työkokemus ei ole välttämätöntä.

Aloitus sopimuksen mukaan ja harjoittelujakson pituus on sovittavissa. Harjoittelupaikka on palkaton, mutta kaikki kulut + lounasetu tarjotaan.

Vapaamuotoiset työhakemukset sekä CV:t osoitteeseen noora@pmerecords.fi. Hakuaika päättyy paikan täytyttyä.

Reino Nordin julkaisee ennakkoon kultarajan ylittäneen albuminsa Antaudun 24.2.

Reino Nordin julkaisee ennakkoon kultarajan ylittäneen albuminsa Antaudun 24.2.

Reino Nordin julkaisee jo ennakkoon kultarajan saavuttaneen albuminsa Antaudun perjantaina 24.2. Levy on kymmenen kappaleen paketti, joka sisältää kaikki PME Recordsin kautta julkaistut singlet sekä 4 ennen julkaisematonta kappaletta ja akustisen version levyn nimikkosinglestä Antaudun. Levy kasaa yhteen koko "Reino 2.0"-projektin, joka on tuonut artistista esille uuden entistä modernimman ja huomattavasti laajempaa kuulijakuntaa puhuttelevan popparin.

Antaudun on albumi, jota mun ei enää pitänyt tehdä, mutta kuinkas sitten kävikään. Levy on todella henkilökohtainen matka pääni sisään ja ajatuksiini rakkaudesta, elämästä sekä ihmissuhteista. Kokonaisuus muodostui todella kauniiksi, sillä jokainen biisi on mukana syystä. Missään vaiheessa ei tehty "albumiraitoja" vaan pysyttiin visusti kunnianhimoisina PME -sotilaina loppuun asti. Tuotannosta vastaa tämän hetken eturivin tuottajakaarti Jaakko Salovaarasta Tido Nguyeniin. Tämä on mun neljäs ja heittämällä paras levyni ikinä", kuvailee Reino.

Albumin nimikkosingle Antaudun on Reinolle henkilökohtaisesti tärkeä kappale, jota hiottiin pitkään lopulliseen muotoonsa: ”Antaudun kertoo luottamuksesta, pyyteettömästä rakkaudesta, ystävyydestä ja kaikesta siitä, mikä pitää lopulta tätä maailmaa kasassa. Se on anthem siitä, että valitsee rakastaa läheisiään, tai miksei etäisempiäänkin, oli kuka tahansa mitä tahansa. Kappaletta tehtiin pitkään ja hartaasti siitä asti, kun Anton "Puhu vaan" Sonin tarjosi sointuja, joihin syntyi lyriikat. Lopullisen tuotannon vei maaliin Leo Jupiter, joka viimeisteli myös Kosketa -biisin. Leo oli mies paikallaan aikataulun musertavassa paineessa, ja sai kuin saikin tehtyä kappaleesta timantin.”

Antaudun-levyn julkaisukiertue lähtee liikkeelle 3.3. legendaariselta Tavastia-klubilta Helsingistä. Lippuja Tavastian julkaisukeikalle myy tiketti.fi.

Reino Nordinin tulevat julkistetut keikat:

23.4.    Apollo Live Club, Helsinki

3.3.      Tavastia, Helsinki

11.3.    Kehräämö, Pori

15.3.    Escape, Jyväskylä

22.3.    Lahden Tivoli, Lahti

31.3.    M/S Finlandia, Helsinki

1.4.      Giggling Marlin, Lappeenranta

29.4.    Solar Sound, Seinäjoki

Keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:         Noora Kärki

                                                               044 981 1633

                                                               noora@pmerecords.fi

 

JVG julkaisi uuden singlen "Sitä säät mitä tilaat" yhdessä Ellinooran kanssa

JVG julkaisi uuden singlen "Sitä säät mitä tilaat" yhdessä Ellinooran kanssa

JVG julkaisi tänään uuden singlen "Sitä säät mitä tilaat" yhdessä kovasta nosteesta nauttivan Ellinooran kanssa.

”Ollaan seurattu Ellinooran hienoa uraa ja haluttiin tehdä musiikkia yhdessä sen kanssa. Biisissä on taas vähän jotain uutta ja räppi-EP:n jälkeen on oikea hetki julkaista tää biisi”, JVG kertoo.

Kuuntele "Sitä säät mitä tilaat" Spotifyssa täältä.

JVG:n upea vuosi 2016 huipentui viime viikolla Emma Gaalassa, kun yhtye voitti kolme palkintoa: Vuoden yhtye, Vuoden striimatuin kappale ja Vuoden Hiphop. Bändi on voittanut uransa aikana yhteensä kahdeksan Emma-pystiä.

Kaksikko julkaisi joulukuussa Mist sä tuut -EP:n, jonka kaikki neljä kappaletta nousivat suoraan Spotifyn Suomen 50 kuunnelluimman kappaleen listalle. Mist sä tuut pt 2 -biisi, jolla on mukana 11 räppäriä, nousi välittömästi Spotifyn ykkössijalle.

Spotify: https://open.spotify.com/JVG
Facebook: https://www.facebook.com/JVG
Instagram: https://www.instagram.com/JVG

PME:llä menestyksekäs Emma Gaala - levy-yhtiön artisteille yhteensä 5 Emma-pystiä!

PME:llä menestyksekäs Emma Gaala - levy-yhtiön artisteille yhteensä 5 Emma-pystiä!

PME recordsin artisteista Emma Gaalassa useassa kategoriassa ehdolla olleet ALMA ja JVG kotiuttivat lauantaina juhlitusta gaalasta yhteensä 5 palkintoa. ALMA voitti pystit kategorioissa vuoden tulokas sekä vuoden vienti ja JVG vei voiton vuoden hip hop, vuoden yhtye sekä vuoden striimatuin kotimainen biisi -kategorioissa. ONNEA!

JVG on viettänyt ansaittua lomaa viime vuoden tiukan keikkatahdin, loppuunmyytyjen Hartwall konserttien, kirjan julkaisun sekä ennätysmääriä striimanneiden hittikappaleiden julkaisemisen jälkeen. Yhtye jatkaa keikkailuaan ensi viikolla Abi-risteilyillä, joiden jälkeen luvassa on perinteinen Lappi-rundi.

ALMAn uskomaton debyyttivuosi 2016 on saanut niinikään vauhdikasta jatkoa alkuvuonna 2017. Artisti vieraili vuoden alussa mm. arvostetun BBC Radio 1:n Future Festivaaleilla, joista lensi suoraan kolmeksi viikoksi kirjoittamaan musiikkia Los Angelesiin huipputuottajien kanssa. Heti Emma Gaalan jälkeisenä maanantaina laulajalupauksen viimeisin single Dye My Hair valittiin arvostetun BBC Radio 1:n päivän biisiksi, minkä seurauksen sinkku soi kanavalla päivän jokaisessa ohjelmassa. BBC Radio 1:n huomio vaikutti positiivisesti mm. artistin UK:n Itunes-sijoituksiin, kivuten päivän aikana top200 ladatuimman kappaleen listan sijalle 66.

 

 

Reino Nordinilta odotettu uusi single – Momentumii ulos 19.1.

Reino Nordinilta odotettu uusi single – Momentumii ulos 19.1.

Monilahjakkuus Reino Nordin julkaisee tällä viikolla odotettua uutta musiikkia. Momentumii julkaistaan torstaina 19.1. Tyylikkään kappaleen takana ovat saksalainen tuottaja Max Mostley sekä suomalainen huipputuottaja Tido Nguyen.  Momentumii on kirjoitettu yhdessä Axel Ehnströmin kanssa.

Momentumii on voimaannuttava klubibängeri, joka syntyi saksalaisen tuottajan Max Mostleyn ja suomalaisen Axel Ehnströmin kanssa Grindilla. Sessiot saatiin sovittua helposti, kun Tippa-T oli tekemässä biisiä Maxin kanssa. Tutustuimme ja syntyi muutamia demoja, joista kirkkaimpana tämä hiitteri. Laulut tehtiin vielä kertaalleen minttiin suomalaisen huipputuottaja Tido Nguyenin avustuksella ja soundista tuli raikas ja tuhti. Momentumii täydentää mainiosti lausetta, jota kasailen helmikuun lopussa ilmestyvän albumini takakanteen. Puhu vaan, Otan sut haltuun, Kato mua silmiin, Kosketa ja Momentumii”, kuvailee Nordin.

Vuotta 2016 voidaan pitää Reino Nordinin uran selkeänä käännekohtana. Kaikki Nordinin viime vuonna julkaisemat singlet rikkoivat Spotifyssa kultarajan sekä viime kesän hitti "Kato mua silmiin" toi Reinolle uransa ensimmäisen platinalevyn. PME Recordsin sainauksen myötä Reinon ura on saanut uudenlaisen nosteen ja huipputuottajien kanssa työskentely on tuonut Reinon musiikkiin freshin ja nuorekkaan kulman.

Reino Nordinin keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin

Tippa-T:ltä uutta musaa uudeksi vuodeksi! Lujaa feat. Pete Parkkonen ulkona nyt!

Tippa-T:ltä uutta musaa uudeksi vuodeksi! Lujaa feat. Pete Parkkonen ulkona nyt!

Tippa-T on julkaissut tänään uuden singlen "Lujaa", jossa kuullaan feattina Pete Parkkonen.

Kuuntele/lataa tästä!

Tippa-T:n singlet "Mehu" sekä "Ei tippa tapa" ovat kummatkin rikkoneet Spotifyn platinarajan. Viimeisin singlejulkaisu "Isol kirkol" lähentelee myös niinikään platinarajaa 3,5 miljoonalla striimillä.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/Tippa-T
Facebook: https://www.facebook.com/Tippa-T
Instagram: https://www.instagram.com/Tippa-T

 

Emma Gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa ehdolla oleva Töölön Ketterä julkaisee uuden sinkun yhdessä Vestan kanssa 27.12.

Emma Gaalassa Vuoden tulokas –kategoriassa ehdolla oleva Töölön Ketterä julkaisee uuden sinkun yhdessä Vestan kanssa 27.12.

Kuluvana vuonna Suomi-grimellaan tunnetuksi tullut Töölön Ketterä julkaisee uuden sinkun ”Valitsemaanne numeroon” tiistaina 27.12. Uusi single poikkeaa huomattavasti Töölön Ketterän aiemmista julkaisuista niin temponsa kuin myös aiheensakin myötä.

”Valitsemaanne numeroon on aiempaa henkilökohtaisempi kappale, joten kappaleen tyyli tuli luonnollisesti. Silloiset kelat purkautuivat tekstiin kerralla, eikä ensimmäistä verseä tarvinnut sen pidempään miettiä”, kertoo Töölön Ketterän Matti 8.

Töölön Ketterän aiemmat julkaisut Ludoo, Kiska kiinni, Kipee sekä Käyttäydy huonosti ovat edustaneet uhmakasta Suomi-grimea. Valitsemaanne numeroon –sinkun soundi on yhtyeen aiempia julkaisuja popimpi ja tähän vaikuttaa vahvasti kappaleessa kuultava nuori laulajalupaus Vesta.

”Kappaleessa on feattaamassa Vesta, joka on paitsi pitkäaikainen ystävämme myös yksi Suomen lupaavimpia laulajia.” –Töölön Ketterä

Töölön Ketterä on saavuttanut viime keväänä julkaistun ensisinglensä ”Ludoo” myötä lyhyessä ajassa paljon. Ensimmäisenä festarikesänään yhtye pääsi esiintymään Suomen halutuimmille festarilavoille, mukaan lukien mm. Ruisrockin, Blockfestit sekä Flow Festivaalin. Töölön Ketterän vuosi huipentui viime viikolla julkistettuun Emma-ehdokkuuteen Vuoden tulokas-kategoriassa, mikä on nuorelle yhtyeelle suuri kunnia.

Töölön Ketterän loppuvuoden keikat:

25.12. Downtown, Kouvola
26.12. Kuudes linja, Helsinki (Matti 8 & Sonny)
29.12. Provinssi-risteily, Turku
31.12. Suomi 100v, Helsinki

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

 

PME:n artisteille 10 Emma-ehdokkuutta

PME:n artisteille 10 Emma-ehdokkuutta

Joka vuotinen musiikkialan palkintogaala Emma Gaala on julkistanut vuoden 2016 ehdokkaat. PME Recordsin artisteista ALMA, JVG sekä Töölön Ketterä nousivat ehdolle eri kategorioihin. JVG on voittanut uransa aikana yhteensä viisi Emma-pystiä, kun taas ALMAlle ja Töölön Ketterälle kuluvan vuoden ehdokkuudet ovat ensimmäisiä.

PME Recordsin artistit ovat ehdolla seuraavanlaisesti:

Vuoden biisi: ALMA - Karma, JVG - Hehkuu

Hip Hop: JVG

Pop: ALMA

Tulokas: ALMA, Töölön Ketterä

Vuoden yhtye: JVG

Yleisöäänestys: ALMA, JVG

Musiikkivideo: ALMA - Karma

Vuoden yhtyettä/artistia voit käydä äänestämässä täällä.

Musiikkivideota voit äänestää täällä.

 

Tampereen trap-prinssi Pajafella julkaisi uuden singlen Huuli

Tampereen trap-prinssi Pajafella julkaisi uuden singlen Huuli

Tampereen oma trap-prinssi Pajafella julkaisi uuden singlen keskiviikkona 14.12. Huuli on Pajafellan ensimmäinen virallinen singlejulkaisu viime keväänä julkaistun EP:n jälkeen. Huuli on tyyliltään taattua Pajafellaa ja soundiltaan se kuulostaa täysin vuodelta 2016. Kappaleen on tuottanut turkulainen tuottaja WEE23.

”Luulin, kun kuulin, mutta sit tajusin, et se on vaan huuli. Moni tykkää puhua siitä, kuinka tulee tekemään asioita, sen sijaan että oikeasti tekisi. Puheet ja action ei natsaa keskenään monen kohdalla. Tästä meiningistä lähti ajatus biisiin.” –Pajafella

Kuuntele Huuli Spotifyssa täältä.

Viime keväänä Pajafella julkaisi ensimmäisen EP:nsä Luukku Auki. Ennen ensimmäisiä Spotify-julkaisujaan Pajafella on julkaissut mm. internetissä jaetun Näsinneula High-omakustanne-mixtapen sekä saman nimisen musiikkivideon.

Spotify: https://open.spotify.com/Pajafella
Facebook: https://www.facebook.com/Pajafella
Instagram: https://www.instagram.com/Pajafella