JVG JULKAISI UUDEN ALBUMIN – 11 TÄYSIN UUTTA KAPPALETTA!

JVG JULKAISI UUDEN ALBUMIN – 11 TÄYSIN UUTTA KAPPALETTA!

JVG on työstänyt kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia. 11 kappaleen albumi julkaistiin fanien yllätykseksi tänä yönä striimauspalveluissa. Albumista ei ole saatavilla fyysistä cd:tä.

”Haluttiin tarjoo faneille isompi paketti biisejä ja pidettiin hauskaa studiossa. Oli vapautunu fiilis tehä musaa, kun ei tarvinnu miettii aikatauluja. Annetaan jengin valita biisit mitä ne haluu lisätä soittolistoilleen”, kertoo Jare ja Ville.

Popkorni -albumilla vierailee mm. VesalaReino Nordin ja Tippa-T. Kuuntele albumi tästä!

Jare ja Ville Galle juhlii 30-vuotis syntymäpäiviään Hartwall Arenalla 30.9. Konsertti on katsottavissa suorana C More –kanavalta.

JVG:n kaikki albumit ovat ylittäneet platinarajan ja heidän levyjään on myyty yli 200 000 kappaletta. Lisäksi yhtye on voittanut kahdeksan Emma-palkintoa.

Lisätiedot:
Inka Laitinen
inka.laitinen@warnermusic.com

Cledoksen Safe-sinkulla huima vastaanotto - musiikkivideo Youtuben 5. trendaavin

Cledoksen Safe-sinkulla huima vastaanotto - musiikkivideo Youtuben 5. trendaavin

PME Recordsin uusin sainaus on vasta 18-vuotias Cledos, jonka ensimmäinen levy-yhtiö-sinkku "Safe" julkaistiin perjantaina 25.8. Kappaleelle julkaistiin myös musiikkivideo, jota on katsottu viikonlopun aikana Youtubessa lähes 77 000 kertaa. Musiikkivideo on tällä hetkellä Youtuben 5. trendaavin video. Kappaletta striimattiin Spotifyssa viikonlopun aikana yli 40 000 kertaa.

Safe-kappaleen vastaanotto on ollut huikea siihen nähden, että Cledos on aiemmin julkaissut ainoastaan yhden omakustanne-biisin "Töis". Kesäkuussa julkaistun Töis-kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa reilu 350 000 kertaa.

Cledos kertoo Safe-kappaleen olevan täysin sitä, mitä artistilta voidaan odottaa tulevaisuudessakin. Musiikkiinsa ja tyyliinsä Cledos ammentaa inspiraation kaikesta arkisesta sekä erityisesti kaveripiirinsä jutuista ja omasta slangistaan. Safe-kappale on "täynnä kaveripiirin läppiä, joita ulkopuoliset eivät välttämättä edes ymmärrä". Kappaleen on tuottanut Factious Frank ja musiikkivideon on ohjannut artisti itse Shueib Dahirin ja Aaron Siraisen kanssa.

Cledos Youtubessa: https://www.youtube.com/channel/UCoeIv29c_yjq14KMjrG44_Q/featured

Cledos Instagramissa: https://www.instagram.com/cledoos/

Cledos Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/0xbbe6a1x6g5eGBQfzjWSe

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:  Noora Kärki, tiedottaja / 044 981 1633 / noora@pmerecords.fi

PME Recordsin tuorein sainaus on 18-vuotias rap-artisti Cledos – Safe-sinkku ulos 25.8.

PME Recordsin tuorein sainaus on 18-vuotias rap-artisti Cledos – Safe-sinkku ulos 25.8.

PME Recordsin tuorein kiinnitys on 18-vuotias Cledos, joka julkaisee ensimmäisen PME-sinkkunsa ”Safe” tulevana perjantaina 25.8. Kappaleen on tuottanut Fractious Frank. Cledos on aiemmin tullut tutuksi rap-piireille omakustanne-biisillään ”Töis”, jonka kesäkuussa julkaistua musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli 300 tuhatta kertaa. Myös Safe-sinkulle on työstetty musiikkivideo, joka julkaistaan niin ikään tulevana perjantaina.

”Tällä sinkulla ja videolla tuon esille just sen oman Cledos-tyylin ja sen, mitä me Töis Crewn kanssa tehdään. Kaikki mun biisit on täynnä inside-läppii ja oman squadin slangi-sanoja, joita moni ei edes välttämättä ymmärrä”, Cledos kertoo musiikistaan.

Cledos kertoo saavansa inspiraationsa kaikesta arkisesta sekä erityisesti tiiviistä ystäväpiiristään. Ideat biiseihin syntyvät artistin mukaan ”Töis”-kaveriporukan yhteisistä läpistä.

””Töis” ja Töis Crew on kaksi eri asiaa. Töis Crew on kaveriporukka, mutta ”töis” on kaveriporukan inside-läpästä syntynyt movement ja elämäntyyli. Kuka vaan voi olla ”töis” mutta ei Töis Crew’ssa”, Cledos avaa ”töis”-termiä.

Nuori artisti haluaa tuoda musiikillaan sekä esiintymisellään uudenlaista kulmaa Suomen musiikkiskeneen. Uutta musiikkia on rutkasti valmiina ja tulevaisuudessa Cledos haluaa päästä työskentelemään myös ulkomaalaisten tekijöiden kanssa. Myös keikkailu kiinnostaa nuorta artistia. Vaikka Cledoksella ei ole vielä ollut omia keikkoja, on hän silti päässyt jo esiintymään muutamille kuluvan kesän kovimmille festareille. Cledos on ollut mukana mm. JVG:n The Weeknd –lämmittelykeikalla, JVG:n Blockfest-keikalla sekä Töölön Ketterän Flow Festival –keikalla.

Cledos Instagramissa: https://www.instagram.com/cledoos/

Cledos Spotifyssa: https://open.spotify.com/artist/0xbbe6a1x6g5eGBQfzjWSe

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:  Noora Kärki, tiedottaja / 044 981 1633 / noora@pmerecords.fi

Pajafella julkaisi uuden sinkun With the Sh*t (feat. Faktoi, Kingfish)

Pajafella julkaisi uuden sinkun With the Sh*t (feat. Faktoi, Kingfish)

Tamperelainen trap-artisti Pajafella julkaisi uuden singlen tiistaina 2.8. With the Sh*t –sinkulla kuullaan feattaamassa Faktoi sekä Kingfish ja tuotannosta vastaa Caesar100 sekä Young Larry. Whit the Sh*t -singleä tulee seuraamaan EP, joka julkaistaan myöhemmin syksyllä. 

”Joko oot with the shit tai et oo. Alan kyllästyyn niihin, jotka ei oo with the shit. Kaikki haluu hengaa with big leech, kaikki haluu palan haippii. Toiset on valmiit oleen vaik niiden vihollisen taustatanssijana, mut ne ei oo with the shit piste”, –Pajafella

Kuuntele With the Sh*t täältä.

Musiikinteon ja omien keikkojensa lisäksi Pajafella järjestää kerran kuussa Tampereen Roskassa Fella Friday (In the Trap) –bileitä, joissa soitetaan trap ja hip hop –musiikkia. Vaihtuvien DJ:eiden lisäksi bileissä vierailee satunnaisia artistivieraita. Seuraava Fella Friday järjestetään elokuun lopussa.

Pajafellan keikkakyselyt osoitteesta info@pmerecords.fi

Spotify: https://open.spotify.com/artist/Pajafella
Facebook: https://www.facebook.com/Pajafella
Instagram: https://www.instagram.com/Pajafella

Reino Nordinin Antaudun striimasi tuplaplatinaa

Reino Nordinin Antaudun striimasi tuplaplatinaa

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun jatkaa menestystään. Antaudun rikkoi Spotifyssa viikonlopun aikana tuplaplatinarajan, eli 8 miljoonaa striimiä. Antaudun on näin ollen Reinon uran ensimmäinen tuplaplatina-sinkku. Lähes viisi kuukautta julkaisunsa jälkeen kappale löytyy edelleen Suomen Spotifyn soitetuimpien biisien listan sijalta 27.

Antaudun on Spotifyn lisäksi toiminut myös radioissa. Kappaleella oli hallussaan lukuisat soittolistat maan suurimmilla radiokanavilla, minkä ansiosta Antaudun oli Suomen radioiden soitetuin kappale peräti viisi viikkoa putkeen.


"Antaudun-biisi on just se biisi, jolla ikinä olisin halunnut näin suuren suosion saavuttaa. Se on biisi, jonka esittäisin ilomielin livenäkin 8000000 kertaa ja näemmä saankin näin tehdä kiitos kaikkien niiden tuhansien ihmisten, joiden sydämeen se on nyt ankkuroitu. Se palautteen määrä, ja laatu, mitä jengi antaa on ihan next level. Kiitos tuhannesti ihmiset kun kuuntelette ja uskotte vielä siihen pyyteettömään rakkauteen, josta tämän laulun kirjoitin" - Reino Nordin 

Kuluva kesä on ollut Antaudun-singlen menestyksen lisäksi Reinon uralla merkittävä. Artisti on kesän aikana päässyt esiintymään Suomen kovimmille festivaalilavoille, joista yhtenä mainittakoon Ruisrockin legendaarinen rantalava. Ruisrockissa kuultiin maistiaisia tulevasta, kun Reino esitti ensimmäistä kertaa seuraavan sinkkunsa ”Ihmeeni” rantalavan yleisölle.

Reinon voi nähdä livenä seuraan kerran Helsingin Allas Sea Poolilla tulevana keskiviikkona 19.7.

Loppukesän keikat:

19.7. Helsinki, Allas Sea Pool

20.7. Tampere, London Pub

22.7. Hanko, Hangon Casino

28.7. Rovaniemi, Doris Night

29.7 Oulu, Q-Stock

29.7. Seinäjoki, Solar Sound Festival

5.8. Helsinki, Weekend Festival

6.8. Heinola, Heinolassa Jyrää

11.8. Jyväskylä, Finnish Sauna Festival

12.8. Turku, Aura Fest

19.8. Tampere, Blockfest

31.8. Turku, Samppalinna

22.9. Helsinki, Konepaja Bruno

 

Keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

Töölön Ketterä julkaisi Kuplii-musiikkivideon

Töölön Ketterä julkaisi tänään Kuplii-singlelleen musiikkivideon. VG+:n kanssa tehty single julkaistiin Spotifyssa huhtikuun lopussa. Musiikkivideo on kuvattu Espoon kartanossa ja sen on tuottanut Veli Creative –tuotantoyhtiö, joka on tuottanut lähes kaikki Töölön Ketterän musiikkivideot.

”Kuplii-video tuo biisille sopivaa kontrastia ja on muistutus siitä, ettei Töölön Ketterä kulje aina ilmeisintä polkua. Ote yhdestä päivästä kartanolla näyttää millä tavalla koko mesta saadaan kuplimaan” – Töölön Ketterä

Töölön Ketterän kesän 2017 keikat:

24.6.              RMJ, Rauma

29.6.              Provinssi, Seinäjoki

8.7.                Ruissi, Turku

14.7.              Summer Up, Lahti

14.7.              Sunset Beach Party, Karkkila

15.7.              Ilosaarirock, Joensuu

15.7.              Kerubi, Joensuu (Matti 8 dj set)

16.7.              Ravintolalaiva Barco, Pori

21.7.              Itä Räbäyttää, Lappeenranta

27.7.              Ravintolalaiva Donna, Turku

4.8.                Varjofestivaali, Oulu

5.8.                Porispere, Pori

5.8.                Liveblast, Helsinki

12.8.              Flow, Helsinki

18.8.              Blockfest, Tampere

26.8.              Tivoli, Lahti

 

Keikkakyselyt osoitteesta esa@altagency.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

JVG jatkaa yhteistyötään urheilutuotemerkin Mitchell & Ness kanssa – uusi mallisto kauppohin 26.6.

JVG jatkaa yhteistyötään urheilutuotemerkin Mitchell & Ness kanssa – uusi mallisto kauppohin 26.6.

Supersuosittu JVG jatkaa yhteistyötään urheilutuotemerkki Mitchell & Nessin kanssa. JVG teki historiaa lanseeraamalla viime joulukuussa ensimmäisen Pohjoismaiden virallisen Mitchell & Ness -yhteistyömalliston. Uusi mallisto tulee myyntiin ympäri Suomen 26.6.

Joulukuussa lanseerattu mallisto pidettiin tyyliltään hillittynä ja mustavalkoisena. Uusi mallisto tulee olemaan väreiltään päinvastainen: värimaailmassa on yhdistetty rohkeasti kevään ja kesän trendivärejä. Kaikki malliston yksityiskohdat ja värit ovat tarkkaan valittu Jaren ja VilleGallen omien toiveiden pohjalta.

Mitchell & Ness on vuonna 1904 USA:n Philadelphiassa perustettu urheilutuotemerkki, joka on yksi maailman vanhimmista edelleen markkinoilta löytyvistä urheilutuotemerkeistä. Brändi on tunnettu huippulaadukkaista hatuista, vintage-tekstiileistä sekä NBA –, NHL –, NFL –, ja MLB –lisenssituotteista. Suomessa Mitchell & Nessin tuotteita on myyty vuodesta 2001 saakka.

JVG x Mitchell & Ness yhteistyömalliston löytää seuraavista myymälöistä:

Helsinki, Hockey Corner

Helsinki Itäkeskus, Intersport

Lappeenranta, Intersport

Lohja, Sportia

Jyväskylä, Intersport keskusta

Kemi, Intersport

Rauma, Intersport

Seinäjoki, Itäkeskus

Seinäjoki, Pompshop

Tampere, Finaali

Tampere Ideapark, Intersport

 

 

 

 

 

Reino Nordinin hittisingle Antaudun neljättä viikkoa radioiden soitetuin

Reino Nordinin hittisingle Antaudun neljättä viikkoa radioiden soitetuin

Huikeaan suosioon vuoden aikana kivunnut Reino Nordin julkaisi helmikuussa Antaudun-albumin, jonka nimikkosingle on tällä hetkellä neljättä viikkoa Suomen radioiden soitetuin kappale. Antaudun-kappale on rikkonut artistin henkilökohtaisia ennätyksiä myös Spotifyssa, sijoittuen hetkeksi Suomen striimatuimmaksi kappaleeksi. Kappale striimaa edelleen päivittäin yli 50 tuhatta kertaa päivässä.

"Albumin ja etenkin Antaudun -biisin menestys on ollut ihan käsittämätön juttu mulle ja ei ole enää oikeastaan mitään virallista listaa, jonka kärjessä ei olisi vähintään käväisty tässä kevään aikana. Ihmisten palaute on ollut ihan uskomatonta ja vaikuttaa siltä, että viimeistään nyt olen vihdoin yleisöni löytänyt. Oon pohjattoman kiitollinen, että jengi kuuntelee ja tulee keikoille. Rakastan teitä kuin musiikkia eli todella, todella paljon. Ei voi muuta sanoa kuin että Antaudun ", Reino hehkuttaa.

Reinon kesän keikat:

8.6. Helsinki, yksityistilaisuus

9.6. Helsinki, Finnish Sauna Festival

10.6. Kouvola, PURPFLASH – Beach Festival

17.6. Turku, Finnish Sauna Festival

23.6. Rauma, Raumanmeren Juhannus

30.6. Oulu, Bättre Folk

 

8.7. Turku, RuisRock

14.7 Joensuu, Ilosaarirock

15.7. Lahti, Summer Up

22.7. Hanko, Hangon Casino

29.7 Oulu, Q-Stock

29.7. Seinäjoki, Solar Sound Festival

 

5.8. Helsinki, Weekend Festival

11.8. Jyväskylä, Finnish Sauna Festival

12.8. Turku, Aura Fest

13.8. Helsinki, Satamahulinat

19.8. Tampere, Blockfest

26.8. Helsinki, yksityistilaisuus

31.8. Turku, Samppalinna

Keikkatiedustelut osoitteesta  jukka.varmo@livenation.fi

 

PME Records nimittää Teemu Laitisen uudeksi toimitusjohtajakseen

PME Records nimittää Teemu Laitisen uudeksi toimitusjohtajakseen

PME Recordsin hallitus on nimennyt diplomi-insinööri Teemu Laitisen toimitusjohtajakseen, astuen voimaan välittömästi.

Teemu on valmistunut Aalto-yliopiston tuotantotalouden laitokselta vuonna 2012, minkä jälkeen hän on luonut uransa kansainvälisesti johtavassa liikkeenjohdon konsultointiyrityksessä. Hän siirtyy PME:hen projektinjohtajan paikalta. Opiskeluiden ja töiden yhteydessä Teemu on myös asunut vuoden sekä Australiassa että Yhdysvalloissa.

Teemu tuo PME:hen vahvaa strategiaosaamista, johtamiskykyjä ja analytiikkaa liikkeenjohdon päätöksentekoon. Hän kommentoi nimitystään seuraavasti: "Olen valtavan innoissani uudesta nimityksestä. PME:llä on loistava tiimi, fantastisia artisteja ja paljon kasvupotentiaalia. Yrityksen historiallinen kehitys on vakuuttavaa, ja tästä eteenpäin viemme yritystä seuraavaan kasvun ja kannattavuuden vaiheeseen. Minulla on vahva luottamus siihen, mitä olemme suunnitelleet ja mihin olemme yritystä viemässä. Toimialamme huomioiden, voinee varauksetta sanoa, että kuulette PME:stä jatkossakin - odotan sitä innolla."

Lisätietoja:

Antti Kosonen, puh. +358-45 630 7676

Teemu Laitinen, puh. +358-50 53 22 664

 

PME Records appoints Teemu Laitinen as the new CEO

PME Records' board has appointed Teemu Laitinen, M.Sc., as the new CEO effective immediately.

Teemu studied Industrial Engineering and Management at Aalto University and graduated with honors in 2012. Since then, he has built his career in a leading global management consulting company, from which he is stepping into PME from a project leader position. During his studies and work, Teemu has also lived a year both in Australia and in the United States.

Teemu brings strong strategic, managerial and analytical capabilities to support the decision making at PME. He commented the appointment as follows: "I am more than thrilled about the appointment. PME has a great team, fantastic artists and a lot of growth potential. The historical development of the company is impressive. Going forward, we will take the company to the next level of growth and profitability. I am convinced about our plans and the direction we are taking as a company. Given our industry, I think it's safe to say that you will continue to hear about PME - I am definitely looking forward to it."

Additional information:

Antti Kosonen, tel. +358-45 630 7676

Teemu Laitinen, tel. +358-50-53 22 664

JVG:n tähdittämä nettisarja alkaa lauantaina

JVG:n tähdittämä nettisarja alkaa lauantaina

Suomen suosituimman yhtyeen JVG:n tähdittämän nettisarjan JVG Scoren ensimmäinen osa julkaistaan lauantaina 29.4.2017. Jare ja Ville vierailevat sarjassa eri urheilutapahtumissa ympäri maailmaa yhdessä erikoisvieraiden kanssa. Sarjaa luotsaa Jussi Heikelä, ja ensimmäisessä jaksossa vierailijana nähdään Heikki Paasonen.

Jare Brand ja Ville Galle ovat tunnettuja sporttifanaatikkoja, joten on luonnollista, että Scoressa käydään eri lajien matseissa ja kisaillaan porukan kesken. Ensimmäisen jakson tapahtumat sijoittuvat Manchesteriin, jossa nelikko käy muun muassa futispelissä.

"Ollaan Jaren kaa sportattu ja seurattu sporttia skidistä lähtien. On ollu tosi siistiä päästä Scoren myötä ekaa kertaa muun muassa Valioliiga-matsiin Paasos-Heikin kanssa", Ville fiilistelee.

"Se on just näin. Livesporttikokemuksia on tullut Scoren myötä paljon lisää ja luvassa on vielä paljon uusia, todella uniikkeja juttuja. Mut niistä lisää sit myöhemmin", Jare jatkaa.

Scoren ensimmäinen jakso nähtävissä Youtubessa lauantaina 29. huhtikuuta.

Töölön Ketterä osoittaa monimuotoisuutensa uudella singlellään – Kuplii (feat. VG+) nyt ulkona

Töölön Ketterä osoittaa monimuotoisuutensa uudella singlellään – Kuplii (feat. VG+) nyt ulkona

Vain alle kuukausi edellisestä julkaisustaan Töölön Ketterä julkaisi uuden singlensä ”Kuplii” tänään 27.4. Grime-soundistaan tunnettu yhtye yllättää julkaisemalla Karibia-vaikutteisen tanssibiisin, joka on tehty yhdessä Bandida-hitistä tutuksi tulleen VG+:n kanssa.

”Oltiin Helsingin Siltasessa kuuntelemassa VG+:n DJ-settiä, jengi bailasi huolella ja dancehall-musiikki paukkui. Tuli idea et ton äijän kanssa on pakko tehdä biisi, koska se hallitsee ton soundin ja osaa varmasti muovata sen yhteen meidän juttujen kanssa. ”Bubblin” on slangia ja tarkoittaa relaamista, hyviä aikoja ystävien kanssa ja lähes mitä vain positiivista. Siksi sana ”kuplii” oli lähtökohtana koko biisille” –Töölön Ketterä kertoo biisistä.

Kuuntele Kuplii täällä.

Muun muassa Emma-, Femma- sekä Radiogaalassakin ehdokkuuksilla huomioidun Töölön Ketterän pitää kiireisenä musiikinteon ohella lukuisat omat keikat sekä tulevan kesän suurimmat festivaalit. Nuoresta iästään huolimatta yhtye on toistaiseksi kiinnitetty jo mm. Flow Festivaliin, Blockfesteille, Ruisrockiin, Ilosaarirockiin sekä Provinssiin.

Töölön Ketterän tulevat keikat ennen kesän festareita:

21.4.              Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Olympia, Tampere

22.4.              Töölön Ketterä + Burning Hearts, Jyrock, Jyväskylä

27.4.              Töölön Ketterä, TBA, Helsinki

20.5.              Töölön Ketterä, Look & Sound (Ääniwalli), Helsinki

26.5.              Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Korvaboosti (Henry’s Pub), Kuopio

Töölön Ketterän keikkakyselyt osoitteesta esa@altagency.fi

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt            Noora Kärki

                                                                 044 981 1633

                                                                 noora@pmerecords.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

    Tipan & Bizin yhteisprojektin Trappist-1 ensimmäinen sinkku SÄ nyt ulkona.  TRAPPIST-1  on PME Recordsin uuden kiinnityksen Bizin  ja Tippa-T :n uusi yhteisprojekti. Kaksikko edustaa projektillaan uudenlaista suomenkielistä urbaanin musiikin soundimaailmaa. Tippa ja Bizi ovat työstäneet yhteistä albumiaan viimeisen puolen vuoden ajan yhdessä tuottaja Kasimir Haarnin kanssa. Trappist -1:sen ensimmäinen single  Sä  julkaistiin tiistaina 25.4. Singlen b-puolelta löytyy kappale  Zoneis . Tippa-T on julkaissut uransa aikana useita kulta-ja platinasinglejä, joista tunnetuimmat ovat  Mehu ,  Isol Kirkol  sekä  Ei Tippa Tapa . 23-vuotias Bizi solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa viime vuonna.  ”Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku  Sä  lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit” , kertoo Tippa. Kuuntele Sä-kappale  täältä !  Bizi Instagram  Tippa-T Instagram

Tipan & Bizin yhteisprojektin Trappist-1 ensimmäinen sinkku SÄ nyt ulkona.

TRAPPIST-1 on PME Recordsin uuden kiinnityksen Bizin ja Tippa-T:n uusi yhteisprojekti. Kaksikko edustaa projektillaan uudenlaista suomenkielistä urbaanin musiikin soundimaailmaa.

Tippa ja Bizi ovat työstäneet yhteistä albumiaan viimeisen puolen vuoden ajan yhdessä tuottaja Kasimir Haarnin kanssa. Trappist -1:sen ensimmäinen single  julkaistiin tiistaina 25.4. Singlen b-puolelta löytyy kappale Zoneis.

Tippa-T on julkaissut uransa aikana useita kulta-ja platinasinglejä, joista tunnetuimmat ovat MehuIsol Kirkol sekä Ei Tippa Tapa. 23-vuotias Bizi solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa viime vuonna.

”Tutustuttiin Bizin kanssa PME:n studiolla, kun kummatkin oltiin tekemässä omia juttuja. Bizi kuuli mun biisejä ja ehdotti et vois vetää kertsiin laulut. Siitä lähti oikeestaan meidän yhteistyö, joka on ollu tosi iisii ja musaa syntyy paljon. Eka biisi tehtiin viime vuoden marraskuussa ja siitä lähtien ollaan oltu joka viikko studiossa. Biiseissä on vahvasti jenkkisoundi mitä kummatkin diggailee ja saatiin se hyvin toimimaan suomeksi. Eka sinkku Sä lähti Bizin kertsistä ja mä jatkoin siihen omaa osuutta, aika normaali tapa tehä meijän biisit”, kertoo Tippa.

Kuuntele Sä-kappale täältä!

Bizi Instagram
Tippa-T Instagram

Töölön Ketterältä uusi sinkku yhdessä rap-artisti Kuben kanssa – Huolel ulos 5.4.

Töölön Ketterältä uusi sinkku yhdessä rap-artisti Kuben kanssa – Huolel ulos 5.4.

Huikean debyyttivuoden 2016 jälkeen Töölön Ketterä julkaisi ensimmäisen kuluvan vuoden singlensä Huolel keskiviikkona 5.4. Biisillä kuullaan feattaamassa pitkän linjan rap-artisti Kube, joka on tuttu lukuisista feateistaan suosituimpien suomalaisten rap-artistien kappaleilla. Huolel on taattua Töölön Ketterää grime-soundinsa sekä tiukkojen rap-lainiensa myötä.

”Kube oli messissä jo ensimmäisen EP:n julkaisukeikalla, joten päätyminen feattiin oli vain ajan kysymys. Biisi palaa Valitsemaanne numeroon –singlen jälkeen takaisin tummempiin soundeihin ja on hyvä esimerkki siitä, mitä keväältä ja kesältä 2017 on Töölön Ketterän kannalta odotettavissa”, kommentoi Töölön Ketterä.

Kuuntele Huolel Spotifyssa täällä.

Muun muassa Emma-, Femma- sekä Radiogaalassakin ehdokkuuksilla huomioitu duo on työstänyt ahkerasti uusia julkaisujaan, joita ilmestyy tiheään tahtiin kevään ja kesän mittaan. Uuden musiikin ohella Töölön Ketterän pitää kiireisenä niin keikat tulevan kesän suurimmilla festareilla, kuin myös oma kiertueensa, joka ylettyy Lapista Tallinnaan.

Töölön Ketterä keikkailee huhti-toukokuussa seuraavasti:

1.4.               Töölön Ketterä, Tallinn Music Week, Tallinna (EE)

5.4.               Töölön Ketterä, TBA, TBA

14.4.             Töölön Ketterä, Bar Kino, Pori

15.4.             Töölön Ketterä, Rikala, Salo

21.4.             Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Olympia, Tampere

22.4.             Töölön Ketterä + Burning Hearts, Jyrock, Jyväskylä

27.4.             Töölön Ketterä, TBA, Helsinki

20.5.             Töölön Ketterä, Look & Sound (Ääniwalli), Helsinki

26.5.             Töölön Ketterä + Horse Attack Sqwad, Korvaboosti (Henry’s Pub), Kuopio

Töölön Ketterän keikkakyselyt osoitteesta esa@altagency.fi

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt       Noora Kärki

                                                           044 981 1633

                                                           noora@pmerecords.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/TöölönKetterä
Facebook: https://www.facebook.com/TöölönKetterä
Instagram: https://www.instagram.com/TöölönKetterä

 

Yli viisi viikkoa julkaisunsa jälkeen Reino Nordinin single Antaudun kipuaa Suomen Spotifyn streamatuimmaksi kappaleeksi

Yli viisi viikkoa julkaisunsa jälkeen Reino Nordinin single Antaudun kipuaa Suomen Spotifyn streamatuimmaksi kappaleeksi

Reino Nordinin helmikuussa julkaisema single Antaudun on kivunnut hitaasti, mutta varmasti Suomen Spotifyn tämän hetken streamatuimmaksi kappaleeksi. Hyvin pian julkaisunsa jälkeen kappale on löytynyt jo pitkään Suomen Spotifyn top viiden joukosta ja tänään se saavutti merkittävän paalun ykkössijallaan. Spotifyn lisäksi kappale on myös nostettu lukuisille radioiden soittolistoille.

Kuuntele Antaudun Spotifyssa täällä.

Singlen kanssa samaan aikaan julkaistulla Antaudun-albumilla on ollut niin ikään huikea vastaanotto. Albumi streamasi jo ennakkoon kultaa ja löysi tiensä suoraan julkaisustaan Virallisen albumilistan ykköseksi. Albumin kokonaisstreamit ovat tällä hetkellä noin 18 miljoonaa, minkä myötä se lähentelee platinarajaa.

Vuosi 2016 oli Reinon uralla merkittävä: lukuisat kulta- ja platinasinkut sekä vuoden sisällä tehdyt lähes 100 keikkaa pitivät artistin kiireisenä. Kuluvana vuonna tahti pysyy vähintäänkin samanlaisena. Musiikinteon lisäksi Reino keikkailee ahkeraan ja tulevana kesänä artisti tullaan näkemään monilla Suomen suurimmilla festivaalilavoilla.

Toistaiseksi julkistetut keikat:

15.4              Lahti, Amarillo
3.6.               Helsinki, Kulttuuritalo
9.6.               Helsinki, Finnish Sauna Festival
10.6.             Kouvola, Purpflash Beachfestival
17.6.             Turku, Finnish Sauna Festival
30.6.             Oulu, Bättre Folk
8.7.               Turku, RuisRock
29.7.             Oulu, Q-Stock
29.7.             Seinäjoki, Solar Sound Festival
11.8.             Jyväskylä, Finnish Sauna Festival
12.8.             Turku, Aura Fest

Keikkatiedustelut osoitteesta jukka.varmo@livenation.fi

 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:         Noora Kärki / noora@pmerecords.fi

ALMA julkaisi odotetun uuden singlen Chasing Highs

ALMA julkaisi odotetun uuden singlen Chasing Highs

ALMA julkaisi tänään 23.3. uuden odotetun singlen Chasing Highs. Kappaleen on tuottanut saksalainen kokoonpano Hitimpulse, joka vastasi myös ALMAn debyyttisingle Karman tuotannosta.

Kuuntele Chasing Highs täällä.

ALMAn edellinen single Dye My Hair oli menestys ympäri maailmaa niin radioissa kuin Spotifyssakin. Dye My Hair nousi parhaimmillaan Saksan neljänneksi soitetuimmaksi radiokappaleeksi ja Tanskassa kahdeksanneksi. Englannissa BBC Radio 1 nosti kappaleen B-listalle, mikä on erittäin harvinaista suomalaiselle artistille. Kappale on kerännyt tänä päivänä jo 30 miljoonaa striimiä Spotifyssa.

ALMA on esiintynyt tiheään tahtiin ympäri Eurooppaa viime kuukausina. Viimeisimpänä ALMA hurmasi yleisön By:Larm-festivaaleilla maaliskuussa Norjassa, jossa hän veti salit täyteen kahtena peräkkäisenä iltana. Lisäksi ALMA on esiintynyt loppuunmyydyille keikoille muun muassa Englannissa ja Ranskassa.

Spotify: https://open.spotify.com/ALMA
Facebook: https://www.facebook.com/CYBERALMA
Instagram: https://www.instagram.com/cyberalma

Reino Nordinin Antaudun-albumilla huikea vastaanotto – levy suoraan Virallisen Albumilistan ykköseksi

Reino Nordinin Antaudun-albumilla huikea vastaanotto – levy suoraan Virallisen Albumilistan ykköseksi

Uutta musiikillista nahkaa vuoden ajan luoneen muusikon Reino Nordinin ensimmäinen albumi levy-yhtiö PME Recordsin tallista singahti suoraan Suomen virallisen albumilistan ykkössijalle. Viikoittain julkaistava Suomen Virallinen Lista mittaa Suomen sisäistä äänitemyyntiä. Lista koostetaan sadoista äänitteiden vähittäismyyntipisteistä kerättävien tietojen perusteella.

Antaudun-albumilla oli jo ennen julkaisuaan huikeat 15 miljoonaa striimiä, minkä ansiosta se rikkoi kultarajan ennakkoon. Albumilta on julkaistu vuoden sisään useampi hittisingle, joista esimerkiksi yksi viime vuoden suurimmista hiteistä Kato mua silmiin on striimannut tänä päivänä Spotifyssa jo reilu 6 miljoonaa kertaa.

Albumin yhteydessä julkaistu nimikkosinkku Antaudun on niin ikään myös lähtenyt lennokkaaseen menestykseen heti julkaisustaan lähtien. Sinkkujulkaisu rikkoi Reinon henkilökohtaisia ennätyksiä nousten parhaimmillaan Suomen Spotifyn kuunnelluimpien biisien sijalle 6. Antaudun ottaa tällä hetkellä Spotifyssa lähes 70 tuhatta päiväkuuntelua. Biisi menestyy myös hyvin radioissa, mm. Suomipop ja YleX ovat nostaneet kappaleen soittolistoilleen.

Albumin julkaisua juhlittiin viime perjantaina loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla, mikä starttasi Antaudun-levyn julkkarirundin.

Reino Nordinin toistaiseksi julkaistut tulevat keikat:

11.3.             Kehräämö, Pori

15.3.             Escape, Jyväskylä

22.3.             Lahden Tivoli, Lahti

31.3.             M/S Finlandia, Helsinki

1.4.               Giggling Marlin, Lappeenranta

10.6.             Purpflash Beachfestival, Kouvola

29.7.             Solar Sound, Seinäjoki

12.8.             Aura Fest, Turku

Keikkatiedustelut osoitteesta: jukka.varmo@livenation.fi

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt: noora@pmerecords.fi
 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/ReinoNordin
Facebook: https://www.facebook.com/ReinoNordin
Instagram: https://www.instagram.com/ReinoNordin